Sedang Mencari Servis Ejen Hartanah Bangi Untuk Menguruskan Penjualan / Sewaan Hartanah / Property Anda

Jual Rumah Dengan Servis Ejen Hartanah Bangi. Kami merupakan perunding terlatih dan berpengalaman di dalam jual dan beli hartanah di Bangi.

Ejen Hartanah Bangi
Group 1708

Jual Rumah Dengan Servis Ejen Hartanah Berdaftar. Kami merupakan perunding terlatih dan berpengalaman di dalam jual dan beli hartanah.

Servis Ejen Hartanah Berdaftar
Group 1708

Kenapa Perlu Lantik Saya Sebagai Perunding Hartanah Bangi Anda

Saya Sangat Komited Dengan Penjualan Rumah Anda

icon 1
Berdaftar
Kami bukan broker, mempunyai lesen dengan perbadanan yang dikelolakan dibawah kerajaan yang dipanggil LPPEH. Setiap tindak tanduk kami dikawal dan tertakluk dengan undang - undang
icon 2
Berpengalaman
Berpengalaman dalam menguruskan transaksi jual beli dan telah menguruskan banyak transaksi penjualan rumah di kawasan Bangi
icon 3
Rangkaian
Penjualan rumah dilakukan secara jemaah , kami mempunyai rangkaian yang luas dipangil COA agency dimana setiap listing yang kami dapati akan dikongsi dengan ejen hartanah Bangi yang lain bagi memastikan rumah terjual dengan cepat.
icon 5
Iklan Bersepadu
Kami mengeluarkan kos dahulu dengan mengiklankan rumah dipelbagai medium pengiklanan berbayar bagi memaximizekan pendedahan iklan sesebuah rumah , antara medium yang kami gunakan adalah website personal , googleads , mudah.com , propertyguru , iproperty dan edgeproperty
icon 4
Pangkalan Data
Berpengalaman dalam menguruskan sesuatu rumah berulangkali dan dilokasi yang sama membuatkan kami mempunyai database pencari rumah di sesuatu kawasan perumahan. Ini memudahkan kami dengan hanya mencadangkan kepada klien sedia ada.
icon 6
Selamat
Penjualan rumah melalui servis ejen hartanah dilakukan secara berdokumentasi. Setiap pembayaran deposit adalah melalui agensi , bukan akau pesendirian atau owner sendiri. Jadi kami memastikan tiada ianya berjalan secara lurus dan telus.

Servis Kami

Semak Market Value Rumah
Semak Anggaran Value Rumah
Kami akan dapatkan anggaran harga pasaran semasa daripada bank atau penilai hartanah (valuer). Ini akan menentukan jumlah pembiayaan pembeli akan diluluskan.
icon 2
Analisa Pasaran Semasa
Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.
icon 3
Khidmat Nasihat
Konsultasi atau khidmat nasihat bagi urusan jual-beli atau sewa. Konsultasi dari persediaan awal hingga penjualan atau sewa selesai. 
Group 1708

Mencari ejen hartanah Bangi untuk jual rumah? Saya boleh bantu anda jual rumah cepat.

Isi borang di bawah. Saya akan hubungi anda dalam 15 minit.

Anda Masih Dalam Delima Untuk Mendapatkan Servis Ejen Hartanah Bangi Bagi Menguruskan Penjualan / Sewaan Hartanah / Property Anda , Jom Kita Lihat Sekiranya Anda Perlu

Bila Sebut Pasal Nak Jual Rumah , Ramai Yang Berfikir Buat Apa Nak Guna Servis Ejen Hartanah NEGERI SEMBILAN Ni..

Apa sangat yang susah nak jual rumah. Letak sahaja harga , lepas itu  , iklan kan jer terus dan tunggu orang telefon.” 

Seringkali kami mendengar kenyataan begini , tapi tunggu !!! ia tidak semudah yang disangka. Sekiranya anda ingin menjual rumah sendiri tapi menghadapi masalah seperti masalah dibawah : 

  • TIDAK Tahu Harga Pasaran Semasa atau market value rumah
  • TIDAK Tahu Harga Permintaan Semasa
  • TIADA MASA untuk menguruskan pinjaman pembeli
  • TIADA MASA untuk menguruskan urusan guaman pembeli
  • TIADA MASA untuk melayan panggilan yang ramai tapi tidak tahu mana satu pembeli yang berkualiti.
  • TIADA MASA untuk membawa pembeli melihat rumah.
  • TAKUT Dimainkan oleh pembeli.
  • Dah cuba IKLAN tak pernah ada pembeli yang telefon.
Ejen Hartanah Bangi
Ejen Hartanah Bangi

Siapa Ejen Hartanah Negeri Bangi Ni ?

Saya Naim Aris merupakan Perunding Hartanah berdaftar atau Ejen Hartanah berdaftar bersama Agensi Hartanah IQI Realty Sdn Bhd di bawah Group iRealty Putrajaya. Berpengalaman sejak dari tahun 2016 menguruskan jual beli hartanah di sekitar Negeri Sembilan , Kuala Lumpur , Selangor , Putrajaya , Cyberjaya , Bangi dan sekitar Seremban serta Senawang 

Telah banyak membantu ramai pemilik untuk menjual rumah dan pembeli bagi memiliki rumah. InsyaAllah saya akan menguruskan jual beli hartanah anda secara berintegriti dan komited. Kerjaya ejen hartanah merupakan kerjaya saya secara sepenuh masa , jadi tumpuan penuh kepada aktiviti jual dan beli rumah.

Bagi saya, kita cuba permudahkan kedua – dua pihak agar mereka mencapai kesepakatan.

Nombor pendaftaran Perunding Hartanah saya ialah REN23122

Tahniah kerana anda telah ditemukan dengan Servis Ejen Hartanah BANGI Yang Berdaftar dan berpengalaman. 
HUBUNGI SAYA . Klik button dibawah untuk menghubungi saya. Saya cuba bagi respon secepat mungkin.
Ejen Hartanah Bangi

Servis Khidmat Konsultansi Awal Percuma

Anda merancang untuk menjual rumah dalam masa terdekat , kami juga menyediakan konsultansi awal secara PERCUMA!!!!. Ia adalah untuk membantu pemilik rumah untuk membuat persediaan awal bagi menjual rumah mereka , sedikit sebanyak dapat memberi idea kepada pemilik dalam 

  • Menyemak Harga Pasaran Terkini
  • Membuat Analisa Harga Permintaan Semasa
  • Cadangan harga jualan
  • Proses Prosedur Jual – Beli Rumah
  • Timeline Proses Penjualan Rumah Sehingga Akhir
  • Dokumen Yang Diperlukan Untk Persediaan Menjual Rumah
Bagi yang memerlukan SERVIS KHIDMAT AWAL KONSULTANSI , boleh terus menghubungi ejen hartanah kami dibawah. Servis ini terhad untuk kawasan Lembah Klang sahaja dan bagi anda yang betul-betul nak jual rumah.

Tahniah kerana anda telah ditemukan dengan Servis Ejen Hartanah Yang Berdaftar dan berpengalaman. 

HUBUNGI SAYA . Klik button dibawah untuk menghubungi saya atau wasap no dibawah. Saya cuba bagi respon secepat mungkin.

0163681889

Nak Kami Bantu Jual Rumah Anda

Maklumat yang diberi akan kami jaga dengan baik. Kami menjaga dengan penuh integriti dan amanah. 
Sila isikan maklumat dibawah bagi memudahkan urusan.

Nak Semak Market Value Rumah

Maklumat yang diberi akan kami jaga dengan baik. Kami menjaga dengan penuh integriti dan amanah. 
Sila isikan maklumat dibawah bagi memudahkan urusan.

Share Untuk Berkongsi Dengan Rakan - Rakan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Jual Rumah Dengan Servis Ejen Hartanah Berdaftar. Kami merupakan perunding terlatih dan berpengalaman di dalam jual dan beli hartanah.

Servis Ejen Hartanah Berdaftar
Group 1708

Kenapa Perlu Lantik Saya Sebagai Perunding Hartanah Anda

Saya Sangat Komited Dengan Penjualan Rumah Anda

icon 1
Berdaftar
Kami bukan broker, mempunyai lesen dengan perbadanan yang dikelolakan dibawah kerajaan yang dipanggil LPPEH. Setiap tindak tanduk kami dikawal dan tertakluk dengan undang - undang
icon 2
Berpengalaman
Berpengalaman dalam menguruskan transaksi jual beli dan telah menguruskan banyak transaksi penjualan rumah di kawasan senawang.
icon 3
Rangkaian
Penjualan rumah dilakukan secara jemaah , kami mempunyai rangkaian yang luas dipangil COA agency dimana setiap listing yang kami dapati akan dikongsi dengan ejen hartanah senawang yang lain bagi memastikan rumah terjual dengan cepat.
icon 5
Iklan Bersepadu
Kami mengeluarkan kos dahulu dengan mengiklankan rumah dipelbagai medium pengiklanan berbayar bagi memaximizekan pendedahan iklan sesebuah rumah , antara medium yang kami gunakan adalah website personal , googleads , mudah.com , propertyguru , iproperty dan edgeproperty
icon 4
Pangkalan Data
Berpengalaman dalam menguruskan sesuatu rumah berulangkali dan dilokasi yang sama membuatkan kami mempunyai database pencari rumah di sesuatu kawasan perumahan. Ini memudahkan kami dengan hanya mencadangkan kepada klien sedia ada.
icon 6
Selamat
Penjualan rumah melalui servis ejen hartanah dilakukan secara berdokumentasi. Setiap pembayaran deposit adalah melalui agensi , bukan akau pesendirian atau owner sendiri. Jadi kami memastikan tiada ianya berjalan secara lurus dan telus.

Servis Kami

Semak Market Value Rumah
Semak Anggaran Value Rumah
Kami akan dapatkan anggaran harga pasaran semasa daripada bank atau penilai hartanah (valuer). Ini akan menentukan jumlah pembiayaan pembeli akan diluluskan.
icon 2
Analisa Pasaran Semasa
Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.
icon 3
Khidmat Nasihat
Konsultasi atau khidmat nasihat bagi urusan jual-beli atau sewa. Konsultasi dari persediaan awal hingga penjualan atau sewa selesai. 
Group 1708

Mencari ejen hartanah untuk jual rumah? Saya boleh bantu anda jual rumah cepat.

Isi borang di bawah. Saya akan hubungi anda dalam 15 minit.

Bila Sebut Pasal Nak Jual Rumah , Ramai Yang Berfikir Buat Apa Nak Guna Servis Ejen Hartanah.

Apa sangat yang susah nak jual rumah. Letak sahaja harga , lepas itu  , iklan kan jer terus dan tunggu orang telefon.” 

Seringkali kami mendengar kenyataan begini , tapi tunggu !!! ia tidak semudah yang disangka. Sekiranya anda ingin mejual rumah sendiri tapi menghadapi masalah seperti masalah dibawah : 

  • TIDAK Tahu Harga Pasaran Semasa atau market value rumah
  • TIDAK Tahu Harga Permintaan Semasa
  • TIADA MASA untuk menguruskan pinjaman pembeli
  • TIADA MASA untuk menguruskan urusan guaman pembeli
  • TIADA MASA untuk melayan panggilan yang ramai tapi tidak tahu mana satu pembeli yang berkualiti.
  • TIADA MASA untuk membawa pembeli melihat rumah.
  • TAKUT Dimainkan oleh pembeli.
  • Dah cuba IKLAN tak pernah ada pembeli yang telefon.
Semak Market Value Rumah Percuma
Ejen Hartanah Senawang
Naim iRealty Ejen Hartanah Berdaftar Anda

Siapa Ejen Hartanah Ni ?

Saya Naim Aris merupakan Perunding Hartanah berdaftar atau Ejen Hartanah berdaftar bersama Agensi Hartanah IQI Realty Sdn Bhd di bawah Group iRealty. Berpengalaman sejak dari tahun 2016 menguruskan jual beli hartanah di sekitar Kuala Lumpur , Selangor , Putrajaya dan bandar satelit Negeri Sembilan.

Telah banyak membantu ramai pemilik untuk menjual rumah dan pembeli bagi memiliki rumah. InsyaAllah saya akan menguruskan jual beli hartanah anda secara berintegriti dan komited. Kerjaya ejen hartanah merupakan kerjaya saya secara sepenuh masa , jadi tumpuan penuh kepada aktiviti jual dan beli rumah.

Bagi saya, kita cuba permudahkan kedua – dua pihak agar mereka mencapai kesepakatan.

Nombor pendaftaran Perunding Hartanah saya ialah REN23122

Servis Khidmat Konsultansi Awal Percuma

Anda merancang untuk menjual rumah dalam masa terdekat , kami juga menyediakan konsultansi awal secara PERCUMA!!!!. Ia adalah untuk membantu pemilik rumah untuk membuat persediaan awal bagi menjual rumah mereka , sedikit sebanyak dapat memberi idea kepada pemilik dalam 

  • Menyemak Harga Pasaran Terkini
  • Membuat Analisa Harga Permintaan Semasa
  • Cadangan harga jualan
  • Proses Prosedur Jual – Beli Rumah
  • Timeline Proses Penjualan Rumah Sehingga Akhir
  • Dokumen Yang Diperlukan Untk Persediaan Menjual Rumah
Bagi yang memerlukan SERVIS KHIDMAT AWAL KONSULTANSI , boleh terus menghubungi ejen hartanah kami dibawah. Servis ini terhad untuk kawasan Lembah Klang sahaja dan bagi anda yang betul-betul nak jual rumah.

Tahniah kerana anda telah ditemukan dengan Servis Ejen Hartanah Yang Berdaftar dan berpengalaman. 

HUBUNGI SAYA . Klik button dibawah untuk menghubungi saya atau wasap no dibawah. Saya cuba bagi respon secepat mungkin.

0163681889

Compare listings

Compare
Search